Header Ads

Dafina Zeqiri dhe Getoari më 1 dhjetor publikojnë "D&G"


Kënga e saj e fundit "My Swag" nuk rezultoi dhe aq e suksesshme, pavarsisht nje reklame të gjërë,ndaj lëvizja e ardhëshme në karrierën e Dafinës duket mëse e justifikuar. Të gjitha e dinë,se kur në nevojë...thërrit Getoarin e "Tingullit të trent" dhe hitin e ke mëse të garantuar e duket se këtë ka menduar dhe Dafina e cila po bashkëpunon me Getin për këngën e saj të ardhëshme. Këngëtarja ka bërë të ditur se kënga titullohet "D&G" (Dafina dhe Geti?) për të cilën po udhëton drejt Stokholmit (Suedi) për ta regjistruar në studio si dhe për të filluar regjistrimet e videos. Në të njëjtën kohë,Dafina ka publikuar faqen e saj online ëëë.DafinaZeqiri.com e cila në fakt nuk është në funksionim të plotë, e ndoshta fillon të fuksionoj kur të publikoj albumin e ri, i cili ende nuk dihet se kur del, po për të dalë do dali lol.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.