Header Ads

Dafina Zeqiri përfundon xhirimet e "D&G" - Foto


Dafina Zeqiri ka përfunduar dje xhirimet për videokëngën e re "D&G" e cila mban firmën e regjizorit suedez Jay Veesualz. Duke gjykuar nga disa punime të tijat që ne patem rastin të shohim online, mund të shpresojmë që videoja do jetë cool. Më poshtë keni dhe një foto marrë pas përfundimit të xhirimeve për "D&G".

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.