Header Ads

Flori, Elvana dhe Dj Andy Gramm mbajnë koncert në Kanada


Pas disa koncerteve të suksesshme në komunitetet shqiptare të Europës,Flori Mumajesi,Elvana Gjata dhe Dj Andy Gramm do mbajnë një koncert dhe në Kanada. Koncerti zhvillohet në "Maro Supper Club" në qytetin e Torontos më datën 20 nëndor. Seç kemi dhe një parandjenjë se pas Kanadasë treshja do vazhdojë udhëtimin dhe pak më në jug :)) Vazhdoni të na vizitoni për më shumë informacion.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.