Header Ads

Dafina,lë Krenarin,Getoarin "përqafon" beqarin,nxjerr videon e re


Opa Dafina! Në të njëjtën ditë la të fejuarin,i tha mirupafshim bashkëpunimit me Getorarin dhe tregoi se do të publikoj një video të re. Si rrallëherë një artist shqiptar arrin të sjellë tre lajme të bujshme brenda një dite...çfarë po ndodh me Dafinën? Thjesht po "pastron" dollapin apo po jeton jetën me 120 në orë...sidoqoftë duket se po funksionon.Këngëtarja vazhdon ende të jetë një prej më të kërkuarave dhe më të vlersuarave në Shqipe. Gjithsesi, ne mendojmë se pas publikimit të videos së re Dafina ka nevojë për disa muaj pushim dhe ti largohet për pak vëmendjes së publikut pasi i nevojitet.Lajmet e fundit në përgjithësi kanë qënë të trazuara dhe ajo ka nevojë të distancohet.Gjithashtu asaj i nevojitet të qartësoj marrëdhënien e saj me Besfortin i cili në mënyrë sistematike poston statuse,mesazhe dhe shkrime në emër të saj.Pasi ka sulmuar shpesh herë ish-menaxherin e këngëtares së fundmi ai publikoi dhe një shkrim ku i paraqiste ish menaxherin dhe ish të fejuarin e Dafinës si drogaxhinj. Në lidhje me bashkëpunimin me Getoarin.Ne duhej të na kishte shkuar në mendje që diçka nuk funksiononte kur publikuam foton nga përfundimi i videos dhe Getoarinuk ishte në foto. Sipas Dafinës mospërputhja në natyrë (çfarëdo kuptimi që ka kjo) dhe mënyrës së punës, ka qënë arsyeja përse bashkëpunimi është ndërprerë.Menjë fjalë Getoari është treguar i pakorrektë. Së fundmi...fansat janë mprehur që videoja e re e Dafinës të publikohet më 1 dhjetor dhe këngëtarja pa përmendur datën,ka konfirmuar publikimin e një videoje të re, por para se të bëj këtë le të siguroj që nuk do t'ja fshijnë sërisht. Regjistroje me VEVO oj Dafinë, se po ti heqin të gjitha videot.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.