Header Ads

Dj Fresh dhe Rita Ora publikojnë "Hot Right Now"


YEAAAAAAAAAAH! Nuk është kënga e saj debutuese,por të paktën do kemi mundësinë të kënaqemi me një bashkëpunim të ri të Rita Orës.Bëhet fjalë për këngën "Hot Right Noë" të Dj Fresh i cili mban dhe firmën e hitit të njohur "Louder"(shiko videon e mëposhtme). Ndërsa ende nuk ka një datë për publikimin e videos,ne po ju sjellim këtu kopertinën e singlës dhe kemi dëgjuar se kënga do të shoqërohet edhe me video.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.