Header Ads

Bleona tregon zemrat në American Music AwardsFiksim Bleona! Prej vitesh njerzit kanë dyshuar në fjalët e saja,po ajo vazhdon me këmbëngulje t'ju provojë të kundërtën duke u shfaqur në disa prej evenimenteve më kryesore të muzikës në Amerikë. Nuk mund të themi nëse projekti i saj muzikor do ketë sukses apo jo, por e rëndësishme është që ajo po tenton dhe po ja arrin qëllimit, e jo thjesht po ecën në tapetet e kuq,por dhe po bën një emër për veten e saj si këngëtare. Në ceremoninë e rradhës së American Music Aëards, Bleona u shfaq në tapetin e kuq e veshur hot, e fotot e saj janë shpërndarë kudo në lajmet rreth këtij eventi.Në të njëjtën kohë ajo u intervistua nga dy personazhe të njohur të ekranit dhe skenës amerikanë Patrina Aldridge dhe Mario. Në këtë intervistë ajo prezantoi veten e saj si dhe tregoi për planet e ardhëshme etj. Meqë jemi tek intervista. Ju në Shqipëri keni nevojë në mënyrë URGJENTE ose të mësoni si të mos flisni kot ma si koti ose të paktën mësoni anglisht. Ajo nuk e krahasoi veten me Lady Gaga e Britney Spears,por kur e pyetën rreth muzikës së saj (që po regjistron në anglisht) se me kë ngjason Bleona tregoi se i përket rrymës dhe ritmeve pop-dance që janë trendi për momentin në botë si ritmet e Lady Gaga,Britney Spears etj. OK! Sa të këqinj jeni!Gjatë kalimit në tapetin e kuq,Bleona ka bërë më tepër sesa poza e intervista.Teksa jepte puthje për fotografët,dekolteja e bukur e fustanit të saj të fantastik,nuk ka mundur dot të mbaj lidhur zemrën e majtë të Bleonës e cila siç mund ta shikoni dhe në foto duket se ka qënë duke kënduar "Lermëëëëniiii të dal që këtuja.Lermëëëëniiii se plasa mu mor frymaaaa"

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.