Header Ads

Disa nga interpretimet tek Kënga Magjike - Video

OK! Ka mbaruar dhe nata e dytë e "Këngës Magjike" e ne shpejt e shpejt bëmë një kërkim në YouTube e këto ishin disa prej videove që gjetëm nga netët seleksionuese.Na vizitoni sërisht,pasi nëse gjejmë të tjera do ti postojmë. Për një shkrim të plotë rreth "Këngës Magjike" na vizitoni të djelën në mbrëmje.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.