Header Ads

Gjyste Vulaj - A bëhesh merak - Video

-Pasqyrë oj pasqyrë,kush or taj o ma e bukra në kët' video?
-T'gjitha t'bukra jan mori djalë,po mu m'shum m'pëlqen ajo me portokaj!

Veç një gjë mund të them,s'bën nona Gjyste të dytë dhe se refreni o' fiksim. Mos pyet pse,nuk di nuk di,nga ato gjërat që të ngulen dhe...merak merak a bëhesh ti djalo i ri hahahhaha MUAH!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.