Header Ads

Duke dëgjuar Alban Skënderaj

Ok! Nuk e di sesi na u tek dhe ju rikthyem dhe një herë albumit "Ende ka shpresë" të Alban Skënderaj prej të cilit momentalisht po dëgjojmë këngët e mëposhtme dhe menduam t'jua sillnim edhe juve këtu në Albaniac për dëgjim.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.