Header Ads

Shiko G4SHI live në koncert sot në Manhatan


Nëse gjendeni sot në zonën e Nju Jorkut,mos humbisni rastin të shikoni live në koncert një prej rreperëve më të mirë dhe më premtues shqiptar G4SHI (The Kid Gashi). Së bashku me disa artistë të tjerë ai sot (e mërkurë) interpreton në "Tammany Hall" në 152 Orchad St (midis Rivington dhe Stanton street) në Lower East Side/Manhatan. Dyert hapen në ora 7 të darkës e koncerti vazhdon deri në 3 të mëngjesit. Mos e humbisni këtë rast,përsa kohë që G4SHI ende nuk ka "shpërthyer" se pastaj...hajde po e kapët :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.