Header Ads

Eliza Hoxha dhe Dj Dalool publikojnë "Nuk Mundesh" -Video

Hit pas hiti Dj Dalool ka provuar se kur vjen puna për këngë dance ai është personi i duhur për një sukses të garantuar. Pas bashkëpunimit me Genta Ismajlin në "Guximi" dhe bashkëpunimi i rradhës me Eliza Hoxhën në "Nuk mundesh" po rezalton me po aq sukses. Çuditërisht dhe pse në mënyrë sistematike përsëritet 101 herë gjatë këngës /nuk mundesh ti pa mu jo jo nuk mundesh/, mënyra sesi këndohet nga Eliza nuk ta vret veshin dhe kënga është sërisht e këndshme.Na pëlqen!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.