Header Ads

Përse nuk e përzgjodhëm Roselën në këngët më të mira të "K.M"

OK! Në lidhje me shkrimin për "Këngën Magjike" ku ne përzgjodhëm dhe disa prej këngëve më të mira sipas Albaniac, lexuesit tanë na u ankuan se përse nuk keshim vendosur dhe Rosela Gjylbegun me "Sikur të isha". Ndërkohë që kënga është e bukur,arsyeja përse ne nuk e përzgjodhëm këtë këngë, kishte më tepër të bënte me interpretimin e Roselës. Përgjat gjithë këngës,vokali i saj nuk është i qëndrueshëm dhe në tonalitetet e larta në fillim të këngës duket sikur bërtet e në fund duket sikur sforsohet deri në çirrje (nuk jam duke folur për uljen dhe ngritjen e vokalit,por për paqëndrueshmërinë e tij) . Nëse nuk pajtoheni me mendimin tonë,merrni telefonin dhe votojeni, thjesht menduam të ju sqarojmë arsyen e mospërzgjedhjes nga ne të Albaniac.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.