Header Ads

Silva Gunbardhi prezanton "Jemi unë dhe ti" - Shiko videonSilva ka publikuar videokëngën e saj më të re "Jemi unë dhe ti" e cila është një këngë shumë e bukur deri tek...PJESA RREP!!! Përse kanë filluar që në çdo këngë fusin nga një rreper i cili e MASAKRON KëNGëN. Nuk e di çfarë kuptimi ka! Ajjjj sa keq po më vjen. Diçka tjetër. Jo vetëm në lidhje me Silvën, por dhe me shumë këngëtare të tjera. Nuk mund të jeni të gjitha ikona të modës, një Jonida Maliqi ka Tirona, ndaj boll sajuat lloj-lloj veshjesh qesharake e makiazhe sikur sa keni dalë nga cirku.Dreqi ta haj, mirë kur nuk kishit revista e internet,po dhe tani? Hapni një, zgjidhni atë që ju pëlqen dhe tek rrobaqepsja. 101 fustane për një klip.Po aq nuk i ndërron as JLO. Kënga e bukur, rrepi JO!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.