Header Ads

Adrian Gaxha ndërron profesion

Njeriu nuk mund të jetë gjithmonë këngëtar, ka nevoj dhe për të eksperimentuar me profesione të tjera. Tani Adriani është dhe imazhi i ri i kompanisë Baudom e cila shet banjo dhe mobilje shumë të bukura. Do të kemi në mend kur ti përdorim lmao


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.