Header Ads

Ardian Bujupi publikon - Rise to the To - Shiko videon


Siç ju paralajmëruam Ardian Bujupi publikoi videokëngën e tij të dytë "Rise to the Top" e cila besojmë se do jetë po aq e suksesshme sa dhe "This is my Time", video e cila brenda një muaji u shndërrua në videon më të parë të nendorit në Gjermani me mbi 2 milion klikime. Më poshtë ju kemi sjellë "Rise to the Top", ndërkohë fiksim teksti /Paparazzi taking shots like Bacardi on the rocks /hahahhahahaNo comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.