Header Ads

BabaStars në Tiranë duke xhiruar videon për "High"


Teksa të gjithë janë sulur për tek "TEG" këto ditë,Tingulli 3nt dhe Skillz janë në Tiranë tek "City Park" por jo për të bërë pazar. Ata gjenden aty për të xhiruar videon e re për këngën "High" të cilën po jua sjellim dhe më poshtë. Ende nuk dihet data e publikimit të kësaj videoje, por duke pasur parasysh që shumë artistë pritet të publikojnë videot e tyre të reja këtë fundvit...ndoshta dhe Babastars po ju bën një surprizë fansave të tyre për festa.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.