Header Ads

Blerta Gaçe (motra e Aurelës) publikon "Je ti" -Dëgjoje


Blerta,motra e Aurela Gaçes mesaduket ka vendosur ti futet seriozisht muzikës.Ajo ka kënduar dhe më përparë në aktivitetet e komunitetit shqiptar të Nju Jorkut,por mesa di unë,kjo është kënga e saj e parë solo. Kënga titullohet "Je ti" dhe nëse nuk do ju tregoja se Blerta është motra e Aurelës, nuk do e kishit kuptuar pasi të dyja janë shumë larg njëra-tjetrës në prezantimet muzikore. Për debutimin e saj Blerta ka zgjedhur një këngë me ritme orientale, zëri i saj nuk është aspak i ngjashëm me të Aurelës, megjithatë gjithçka funksionon më së miri dhe Blerta ka një zë shumë të bukur e mendoj se në të ardhmen do na sjellë këngë dhe më të bukura. E vetmja pyetje që ne kemi është; Përse me kaq vonesë? :)


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.