Header Ads

TEG_istat nëpër botë - Video

Duke qënë se shqiptarët u "terrorizuan" nga videot e blerësve tek TEG (e di jemi shumë të prekshëm) dhe filluan ti emërtonin bashkombësit e tyre me emra nga më të ndryshmit, ne vendosëm të ju sjellim disa video nga bota dhe t'ju tregonim reagimin e blerësve perëndimorë në raste kur ka ulje të tilla. Përpara se ti hidhni një sy,ju kujtoj se këto video janë marrë në Amerikë,Paris,Kanada,Hollandë ku njerzit kanë qëndruar në rradhë kryesisht për rroba,për debilliqe si lodra e tenxhere,teksa në Shqipëri (për ti mbajt pak anën këtu) të paktën kanë vrapuar për televizora e lavatriçe.Po jo o burr se nuk rrimë në rradhë për tigana ne! Komentueset dhe ofendueset më të shumta të videos prej TEG kanë qënë shikueset femra...të cilave ju kujtojmë se po të bënte një ulje të madhe Victoria's Secret andej nga Tirana i shikoje këto ti sesi vraponin për brekë...Oh pashi! E kena dhe atë video (ajo e fundit).








No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.