Header Ads

Claydee (Klejdi) Lupa publikon "Deep Inside" - Shiko Videon

Klejdi Lupa më në fund publikon videon e hitit "Deep Inside" dhe neve na pëlqen shumë. Kënga është super e njëkohësisht singla e parë e Claydee në të cilën prezantohet si këngëtar,kompozitor,producent etj. Fiksim!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.