Header Ads

Shqipja në parodinë "Marry The Night" të Lady Gaga

Ok! Siç e dini,sapo dalin këngët më popullore në muzikë,fansat fillojnë dhe prodhojnë parodi të humta në YouTube me sekuenca vizive dhe tekste plot humor. Rastësisht në një prej tyre ne gjetëm dhe një shqiptar. Videoja e mëposhtme është një parodi e "Marry The Night" të Lady Gaga por e përshtatur nga një grup djemsh në "Bury The Knife" (Gropose/fsheje thikën). Tani, unë nuk do ju përkthej tërë tekstin juve,por sa të kuptoni. Njëri prej djemve siç ju thamë është shqiptar dhe quhet Shaban Murseli .Tani....unë e di që ju do shkoni direkt tek fundi i videos,të shuani kureshtjen direkt,por mundohuni njëherë mos e gjeni kështu dalë-kadalë.Një ndihmë e vogël, Shabani nuk o zezak lol.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.