Header Ads

Dafina Rexhepi dhe KAOS - Reklama e "Party&Bullshit"

Dafina dhe KAOS për pak ditë publikojnë bashkëpunimin e tyre të fundit "Party&Bullshit". Premiera do të bëhet të shtunën në emisionin "Prive" të Klan Kosova. Kënga duket e lezetshme,ndërsa dhe videoja Hot! Këngëtarja një milion,duket se ka shënuar në shenjë dhe me këngën e re.HIT!

Ps. Një këngë me titull të tillë e ka pas publikuar dhe Biggie Smalls, thua të jenë frymëzuar prej tij? Thjesht tu pyt!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.