Header Ads

Mad World (cover) nga InNomine Alex

Atëherë, nuk di si përfundova në këtë video, por më pëlqeu shumë interpretimi dhe vendosa që ta publikoja, aq më tepër kur vura re se djali që e këndon është shqiptar! Ai prezantohet me emrin InNomine Alex, është këngëtar dhe aktor, jeton në Tiranë,studion në "Akademinë e Arteve" flet një anglishte të pastër dhe na impresionoi me interpretimin e këngës "Mad World". Kaq dimë për të,bazuar nga infot në YouTube dhe Facebook, gjithsesi hidhini një sy sepse është vërtet i talentuar. Më kujton pak Brian Molko të "Placebo", që është dhe një prej grupeve të mi më të preferuar.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.