Header Ads

Dj Sabb nga Kosova luan në Cielo të Nju JorkutImpresionuese! Më në fund dj shqiptarë po kalojne dhe oqeanin e po luajnë remixet e tyre në klubet më të mira të Amerikës. Dj Sabb (Sabri Kastrati) sot luan në klubin e njohur CIELO, të Manhatanit në Nju Jork. Ndoshta jo shumë i njohur për publikun shqiptar, Sabb ka mëse dy vjet që ka krijuar një emër të suksesshëm në tregun elektronik të muzikës me remixe dhe prodhime origjinale, një prej të cilave "Ballkanika" ka arritur të klasifikohet në vendin e tretë të klasifikimit Tech-House në Beatport. Për të dëgjuar disa prej punëve të tij, klikoni në lidhjen e mëposhtme.
DJ SABB SOUNDCLOUD

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.