Header Ads

Përshnetje nga Noizy - konfirmohet videokënga e re më Tunën

Të them të drejtën, janë bërë të gjithë për me marr përkthyes shqip-shqip.Jo se nuk kuptoj fjalët,por nuk kuptoj sesi i përdorin e se çfarë kuptimi kanë në fjalitë që i përdorin.Gjithsesi një gjë kuptova, Tuna dhe Noizy po xhirojnë një video për një këngë të re, për më tepër shikoni videon.

ps. Se kam harruar ta përmend këtë. Si more shkoi këndoi Tuna tek "E Diell", hitin "Free Your Mind" të En Vogue!!! A e ka lexuar ndonjëherë tekstin dhe a ja di kuptimin tekstit? Ajo është një këngë me të cilën En Vogue ju kundërvunë mentalitetit që të bardhët kishin për femrat zezake. Ndaj thonë në këngë /po jam motra i blej gjërat me lek/ kjo nuk do thotë që e kam kreditin e keq/ apo /mund të dashurohem me një tjetër ngjyrë apo rrac/kjo s'do të thotë që nuk i dua vëllezrit e mi të fortë, zezak/ etj etj etj. Kupto' ti kullere? lmao

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.