Header Ads

Elvana dhe Flori në fund të muajit publikojnë videot e reja


Siç mund të keni lexuar gjithkund, Elvana Gjata ka përfunduar xhirimet e videos për këngën "Gjaku im" dhe ne kemi mësuar se brenda dhjetorit, videoja do të publikohet në tregun muzikor shqiptar. Në të njëjtën kohë dhe Flori do të hedhi në treg videon e tij të re për këngën "S'të mbaj inat" një bashkëpunim me Labinot Tahirin. Këtë vit dyshja më e famshme në Shqipe, duket se nuk kanë pushuar as edhe një moment duke sjell hit pas hiti për publikun shqiptar.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.