Header Ads

Elvana,Flori dhe Dj Andy Gramm për Krishtlindje koncert në Nju Jork


Epo të bënin koncert në Kanada dhe mos të vinin në Nju Jork? Bah! Më në fund e konfirmuar zyrtarisht, ju njoftojmë se Tre Pikat do ti shpenzojnë Krishtlindjet në Nju Jork duke kënduar për komunitetin shqiptar këtu. Koncerti organizohet nga "Dukagjini Production" dhe mbahet në "Highline Ballroom" (431 West 16 st Manhattan). Normale që ne nuk do mungojmë dhe pse do jemi pak me vonesë, pasi është nata e Krishtlindjeve e duhet të falemi një herë për mëkatet e 2011 në meshën e mesnatës,pastaj do ikim të festojmë. Kshu! MOS mungoni, kjo do jetë party e vitit! Vazhdoni të na lexoni për më shumë info. Nisja se do e djegim :p


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.