Header Ads

Familja Fejzullahu pozon për revistën "Kosovarja"


Ajjjj! Sa familje e bukur! Fejzullahët gjenden në kopertinën e numrit të ri të revistës "Kosovarja" për ti uruar festat e fundvitit shqiptarëve në mbarë botën dhe duken të mrekullueshëm. Sabriu njihet për shijen në veshje dhe të qënit i ri në shpirt,por ku kuuuuu bashkshortja e vetë si 15 vjeçe qënka. Marshalla se i mora në sysh lol!
Përsa i përket kopertinës, she ka lezet shkurt e shqip. E kush mund ti rezistojë këtij numrin?

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.