Header Ads

"Adrenalina" e 2S (Sinani dhe Seldi) bëhet videoja më e shikuar në Shqipe

Fiks një vit nga publikimi i saj në YouTube, kënga "Adrenalina" e 2S, ka arritur të zërë vendin e parë si videoja më e shikuar muzikore shqiptare në YouTube duke ja kaluar dhe "Origjinales" së Aurela Gaçes e cila tashmë mban vendin e dytë. 2S me hitin e tyre kanë arritur të marrin mbi 7 milion klikime!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.