Header Ads

Greta Koçi imazhi i ri i forumit rinor të PD


Përherë e më shpesh këngëtarët tanë po përfshihen në jetën politike të vendit. Teksa nuk dimë ç'të themi rreth punës së tyre në politikë,pasi nuk kemi ndonjë informacion rreth aftësive të tyre, le të shpresojmë që të paktën të bëjnë diçka më tepër për artin në vend. Greta Koçi është këngëtarja e fundit që i është bashkangjitur rradhëve të Partisë Demokratike, e së fundmi është shndërruar dhe në imazhin e posterit të ri të Foruimit Rinor Demokratik.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.