Header Ads

Kënga e re e Bloody Foreigners -Oj Vashë II - Shikoje këtu!

Kënga e mëposhtme titullohet "Oj Vashë II" prej grupit shqiptar Bloody Foreigners regjistruar në Prishtinë dhe remiksuar nga Dritëro Nikqi. I kam fiksim këta unë!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.