Header Ads

Klejdi (Claydee) Lupa më i miri i diskove greke


Faqja greke Tralala.gr ka publikuar listën e dhjetë këngëve më të mira dance në Greqi bazuar në shikueshmërinë dhe numrin e vizitorëv në rrjetet shoqërore në internet. Në këtë listë shqiptari Klejdi Lupa prezantohet me tre këngë " Player" nën emrin e Beatkraft (vendi i nëntë),"Tonight" në një bashkëpunim me Playmen dhe Tamta (vendi i tretë) si dhe "Call Me" në një bashkëpunim me Dimension X e cila renditet në vendin e dytë. Suksese Klejdi!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.