Header Ads

Valon Kaba - një tjetër model shqiptar

E meqë po flasim për modelët,po ju sjellim këtu dhe disa foto nga një tjetër model shqiptar i cili po njeh sukses në botën e modës. Ai quhet Valon Kaba dhe prezantohet momentalisht nga agjensitë 2PM (në Skandinavi) dhe RED (në Nju Jork).

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.