Header Ads

Zanfina Ismailit i vjedhin shtëpinë

Këngëtares Zanfina Ismaili i kanë vjedhur shtëpinë këto ditë dhe gjithça është regjistruar nga kamerat e apartamentit të saj. Ne këtu po ju sjellim videon, megjithse po ju bëjmë të ditur fillimisht që të mos shqetësoheni,sepse Zafina gjithsesi ka dalë shëndosh e mirë nga kjo ngjarje e pazakontë.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.