Header Ads

Rozana Radi dhe MC Kresha - Jaba Daba Du - Shiko Videon!

Duhet të them se Rozi dhe Kresha shkojnë shumë si çift me njëri tjetrin! Duket se kanë të njëjtin tip dhe të dy janë shakaxhnj! Videoja më ka pëlqyer shumë, pavarsisht se nuk kam të njëjtin mendim për këngën dhe pse më pëlqen fakti që kanë sjell një stil të ndryshëm në muzikën shqip.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.