Header Ads

2Po2 dhe Flori sjellin "Gjithë jetë"Pas suksesit të "Crazy Girl", 2Po2 i rikthehet bashkëpunimit me Flori Mumajesin me një këngë e cila mban titullin "Gjithë jetë". Klipi i realizuar nga Entermedia, do të publikohet më 14 shkurt, në ditën e Shën Valentinit. Më poshtë po ju sjellim dhe kopertinën e siglës të cilën do të keni mundësi ta blini së shpejti në iTunes.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.