Header Ads

Emina Cunmulaj për J.P.Gaultier -Paris Couture Fashion Week-Foto

J.P. Gaultier prezantoi koleksionin e tij të ri të modës së lartë, i cili ishte frymëzuar prej dhe dedikuar këngëtares Amy ëinehouse. Pavarsisht se babait të ndjerës nuk i kanë pëlqyer veshjet e J.P.G, ne mendojë se janë super! Çfarë tha ai, se janë bërë të gjithë humorista - Pse nuk i kishte marrë leje J.P.G atij për të përdorur imazhin e Amy? Po Amy o byrazer kujt i mori leje që përdori stilet e viteve 50'-60'? Pastaj ishte një dedikim për Amy se këto modele J.P.G i ka prezantuar aty-këtu, vazhdimisht që prej '90. Plus që kishte folur dhe "mikja" e ngushtë e Amy Winehouse, Kelly Osborne dora vetë pffffffffffff, e cila e quajti këtë veprim të J,P,G si pa shije. Oiiiiiiiiiiiiii kur të jep mend dhe kjo dhe të hidhesh nga Burj Khalifa! Më poshtë po ju sjellim disa foto të Emina Cunmulaj nga prezantimi i këtij koleksioni, e cila është dhe muza e J.P. Gaultier dhe nuk para mungon në sfilatat e tij.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.