Header Ads

$hit Albanian Girls Say - Nuse Status lol

Kjo është epidemia më e fundit në YouTube. Video në të cilat tregohen/imitohen me humor disa shprehje anormale që vajza të një rrace apo një profesioni përdorin më shpesh dhe pa kuptim në jetën e përditshme. Imagjinoni Mimoza llastica në 2012. Më poshtë ne po ju sjellim dhe një video realizuar nga një vajzë shqiptare në Amerikë "Traplliqe që thonë shqiptaret", e cila është qesharake,por në fakt ka të bëj më tepër me shqiptaret në Amerikë. Fiksim kur thotë "Nuse status" për Facebook. Hahahahaha!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.