Header Ads

Shqiptarët duke porosit tek McDonald -Shiko Videon

Meqë ishim tek videot, atëhere po ju sjellim dhe dy të tjera. Këta janë disa djem shqiptarë të cilët në darke për hobi shkojnë tek McDonalds për të porositur ushqim dhe tallen me shitësit duke ju folur shqip. E di që nuk është normale dhe nuk duhet ta bëni,por nuk e mohoj dot që më bëri të qesh.Kur i thotë njëherë Family Value (Menyja 1 dollar) a është për familjen,për nanën, për babën,për fmijt... kam vdek tu qesh!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.