Header Ads

Mark Marku - "Da Si Htjela" - Shiko videoklipin këtu!

Pas suksesit në programin "Kroacia kërkon një yll", ashtu siç ju kishim paralajmëruar,shqiptari Mark Marku ka publikuar dhe videokëngën "Da Si Htjela" të cilën po e sjellim më poshtë. Pavarsisht se nuk kuptojmë asgjë,ne na pëlqen kënga/vokali i Markut,po ashtu dhe videoja e lezeçme.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.