Header Ads

Nexhmije Pagarusha publikon videoklipin për "Baresha" - Shiko videon!

Më në fund! Një videoklip aq i nevojshëm për një prej perlave të muzikës shqiptare. Nexhmije Pagarusha ka sjellë "Bareshën" në një version tjetër,me një video FANTASTIKE! Fiksim 8 minuta e gjashtë sekonda të kësaj videoje! Punë fantastike nga Koperativa dhe Muzeu i Kosovës! Nexhmije Pagarusha...klas! Ke kënaqësi ta shohësh dhe ato pak sekonda që shfaqet,nuk kam ç'të them më.Fiksim! O ju çika që cicëroni, hapni fletoret e mbani shënim...


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.