Header Ads

MC Kresha dhe Lyrical Son - Hip-Hopin e du

MC Kresha dhe Lyrical e fillojnë krijimtarinë e tyre për 2012 aty ku e lanë në 2011 - me prodhueshmëri të lartë dhe cilësore. Kjo ëhtë videoja e dytë që MC Kresha dhe Lyrical publikojnë brenda një muaji ("Jaba Daba Du" dhe " Ne kemi një vënd") dhe neve na pëlqen shumë. Definitivisht këta të dy dalëngadalë, jo vetëm po e dun hip-hopin,por dhe po e zaptojnë atë në Shqipe :)


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.