Header Ads

Paul,Giorgio dhe John Kolaj - krijuesit e "Famous Famiglia" flasin për biznesin e tyre në FOX -Shiko Videon

Në këtë video,vëllezrit Kolaj flasin për historinë e tyre familjare, emigrimin nga Kosova në Itali (a nuk janë Kolajt nga Mirdita?) e më pas në Amerikë.Fillimin e më pas shtrirjen e biznesit në mbarë botën. Intervistë shumë e mirë dhe një prezantim i shkëlqyer i biznesmenëve shqiptarë në Sh.B.A Fox News është kanali i ajmeve më i ndjekur në Amerikë.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.