Header Ads

Modeli shqiptar Patrick Rukai (Patrik Rukaj)

Vite më parë unë kam publikuar një shkrim në lidhje me Patrik Rukaj (Patrick Rukai) për revistën "Klan" rreth një ngjarje tragjike në familjen e tij e cila u përfol shumë në median amerikane. Këtë herë dhe shumë vite më vonë lajmet janë më të mira. Patrick rishfaqet si një model i suksesshëm,duke sfiluar për çdo firmë të njohur veshjesh në botë e duke u zhndërruar në imazhin e "Ralph Lauren" apo "D&G". Më poshtë po ju sjellim disa foto nga punët e tij.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.