Header Ads

Genta Ismajli publikon "Hajde qa po pret"

Kjo është kënga e re e Genta Ismajlit dhe e dini çka, po aq e çuditshme sa më duket po aq dhe po më pëlqen. Videoja tregon Gentën duke kënduar dhe duke kërcyer po mendoj? S'ka asgjë të jashtëzakonshme,por mua më pëlqen, ndoshta se jam i lodhur me stërreditimet e efektet speciale të kohëve të fundit që të lodhin sytë e s'të bëjnë me e pa një video dy herë.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.