Header Ads

2Po2 dhe Flori - Gjithë jetën - Dëgjoje të plotë vetëm këtu!


2Po2 dhe Flori i janë rikthyer bashkëpunimit (kanë kënduar së bashku dhe në "Crazy Girl") e sapo kanë publikuar këngën "Gjithë jetën" e cila gjendet dhe në albumin më të ri, prodhim i "ThreeDots Production" që mban emrin "Love Me". Më poshtë keni mundësinë të dëgjoni këtë këngë.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.