Header Ads

Bleona Qereti në festën e "Elton John AIDS Foundation" - Foto


Bleona Qereti ka marrë pjesë në festën e organizuar prej fondacionit humanitar të këngëtarit Elton John për mbledhjen e ndihmave për të sëmurët me AIDS, e cila u mbajt me rastin e ceremonisë së çmimeve Oskar në Uest Hollivud (West Hollywood), të Kalifornisë. Kjo është një ndër festat humanitare më të njohura në botë e cila zhvillohet dhe në Kanë të Francës gjatë festivalit të filmit atje.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.