Header Ads

Dizifekstues për studiot e Klanit


Javën që shkoi gjatë një prej serive të "Emisionit të pasdites" gjëja më qesharake ndodhi. Teksa drejtuesja dhe të ftuarit po flisnin për sëmundjet e transmetueshme seksuale dhe higjenën personale, papritur një mizë më ndalon në ekranin e televizorit, mu në mes të ballit të doktorrit. "Po kjo mizë në mes të dimrit nga dreqin hyri?", po mendoja me vete,sepse e kam zakon që lë dritaret hapur,po gjithsesi s'kemi pasur ndonjëherë miza...e teksa drejtohem për nga televizori,doktorri lëviz dorën të largoj mizën. Jo mo jo! MIZA ishte në kokën e doktorrit në studion e televizionit Klan hahhahahahahhahaa. Ah ironia! Fjala kyçe osht' SAPUN!

Ps. E njëjta gjë ndodhi dhe tek "X Factor" tek shtëpia e Albanit, lëvizte miza për qejf. Iiiiiiii!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.