Header Ads

Çfarë nuk shkon me këtë foto?


Ok! Këtë foto e kam marrë nga televizori kohë më parë, por kam harruar ta postoj. Pavarsisht sesa bukur serviren gjërat në televizionet tona, e sesi problemet kryesore të televizioneve fshihen nën hijen e lajmeve për partinë Salied, ndodh që dikush nxehet aty ku nuk mban më dhe transmeton një mesazh të tillë që nuk ka nevojë për 101 rubrika lajmesh për të kuptuar se të drejtat e autorit dhe të blerësit në Shqipe janë po aq respektuara sa ato të një banjoje publike.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.