Header Ads

Eli Fara në videon e re SUPER HOT! - Foto/Video


Kukuuuu! Eli Fara në videoklipin e ri duket super hot dhe yll! Jo vetëm që nuk ka shanse ndonjë tjetër moshatare e saj në skenën muzikore të krahasohet me të, por dhe këto 25 vjeçaret i ka bërë të ikin e të fshihen përpara bukurisë së saj. Fiksim kjo këngë, e fiksim kjo video. Ne nuk e përmbajtëm dot veten dhe po ju sjellim disa foto të shkëputura nga videoja. YLL!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.