Header Ads

Eliza Dushku dhe i fejuari Rick Fox në hapjen e "Lily Bar&Lounge" tek Bellagio


Eliza Dushku dhe i fejuari i saj Rick Fox kanë qënë të ftuar në hapjen e "Lily Lounge&Bar" në kazionon Bellagio në Las Vegas, midis shumë personazheve të njohur si Robin Thicke,Cee Lo Green,Ne-Yo, Billy Burke etj.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.